Sassicaia voor het koken

Sassicaia voor het koken

Of nouja... voor bij het koken. Een half flesje van de onderschatte 2010 om precies te zijn.

Deze Sassicaia zal de enthousiastelingen van de typische eigenschappen die het handelsmerk zijn van een Sassicaia erg gelukkig maken. Deze wijn toont een extreem puur karakter, van de eerste geur tot de laatste slok. Zwart fruit, oosterse kruiden en zoetigheid. Een beetje stevig, maar erg goed in balans. De grootste verrassing voor een Sassicaia: Decanteren is niet nodig! De wijn explodeert zowat in je glas en wordt met de tijd slechts beetje bij beetje mooier.

Een prima wijn om nu te drinken!

BOW 8+

Blog door Peter

Clos de Vougeot: de oorsprong van alle terroirwijnen?
 

Clos de Vougeot: de oorsprong van alle terroirwijnen?

Bekijk blog
Het verschil tussen de linker- en rechteroever van Bordeaux
 

Het verschil tussen de linker- en rechteroever van Bordeaux

Bekijk blog
10 dingen die je moet weten over Egon Müller
 

10 dingen die je moet weten over Egon Müller

Bekijk blog
Aan favorieten toegevoegd